Όταν παραληφθεί η ALBORA σας, θα έχετε τη στήριξη ενός ειδικού που θα επιβλέπει την εγκατάσταση, θα διασφαλίσει μια ομαλή εκκίνηση της μηχανής και θα πραγματοποιήσει μια λεπτομερή επιθεώρηση της ποιότητας του προϊόντος. Η κύρια δέσμευσή μας είναι να σας παρέχουμε μια απρόσκοπτη εμπειρία από την αρχή.
Εμείς και οι συνεργάτες μας θα παραμείνουμε στη διάθεσή σας καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της ALBORA σας στη Γενεύη. Είτε πρόκειται για την κάλυψη των άμεσων αναγκών σας είτε για την πρόβλεψη μελλοντικών εξελίξεων, θα είμαστε εκεί για να προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών προσαρμοσμένη στη Γενεύη.
Αυτή η συσκευασία 3 κιλών από Pecorino Blu παράγεται από το CASEIFICIO MAREMMA και προσφέρει μια μοναδική και αυθεντική γεύση. Το τυρί είναι φτιαγμένο από γάλα υψηλής ποιότητας από πρόβατα και έχει κρεμώδη υφή και έντονη γεύση, ιδανικό για να συνοδεύει πιάτα κρέατος και τυριών. Μια εκλεκτή προσθήκη για οποιοδήποτε τραπέζι.
Από το 1972, η Servi Doryl κατασκευάζει και σχεδιάζει μια ευρεία γκάμα διανομέων που προσαρμόζονται σε κάθε τύπο προϊόντος: τετράγωνο, ορθογώνιο, στρογγυλό, οβάλ, τριγωνικό κ.λπ. Ο σχεδιασμός προσαρμόζεται πλήρως στις διαστάσεις και τις ειδικότητες της γραμμής παραγωγής σας.
Οι διανομείς μπορούν να χρησιμοποιηθούν χειροκίνητα ή σε μηχανοποιημένες γραμμές.
ΓΚΑΜΑ:- Από 1 έως 5 δίσκους - Δυνατότητα ανάρτησης σε τρένο
ΥΛΙΚΑ:Πολυαιθυλένιο ; πολυπροπυλένιο ; ABS ; ανοξείδωτο ατσάλι ; αλουμίνιο
ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ:Χειροκίνητος ή αυτόματος
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ:- Λέβητας - Έγχυση - Θερμοδιαμόρφωση
Η ρικότα είναι ένα υποπροϊόν που προκύπτει από τον ορό που μένει μετά την επεξεργασία του τυριού.
Για να αποκτήσουμε μια πιο τρυφερή και λεπτή ρικότα, ο ορός εμπλουτίζεται με την προσθήκη φρέσκου γάλακτος και κρέμας.
Το προϊόν παρασκευάζεται θερμαίνοντας τον ορό σε θερμοκρασία περίπου 80° C και στη συνέχεια συσκευάζεται σε θερμομονωμένο δοχείο βάρους περίπου 2 κιλών.
Εξαιρετική για να την απολαύσετε φυσικά, καθώς και με ζάχαρη, σοκολάτα, αλκερμές και άλλα. Στην κουζίνα, μπορείτε να παρασκευάσετε εξαιρετικά γλυκά και επίσης νόστιμα αλμυρά πιάτα
όπως ραβιόλια και κανελόνια γεμιστά με ρικότα και σπανάκι.
Βάρος φουσκέλας kg. 2,00 περίπου
Η ChèvrArdennes προσφέρεται σε πολλές εξαιρετικές γεύσεις: σε ανθισμένη κρούστα, σε φρέσκο κορμό με βότανα, με μέλι, με σταφίδες, με κρεμμύδια, μπρουσκέτα, με λεμόνι, με μπέικον. Αλλά και σε σταχτοειδή κομμάτια, σε φύλλο τυριού με μέλι, με παρμεζάνα Parmigiano Reggiano, με Δανέζικο μπλε, και πολλά άλλα ακόμα. Τα τυριά κατσικίσιου γάλακτος που έχουν σχεδιαστεί με βάση την ποιότητα δεν μπορούν παρά να ενισχύσουν τη φήμη σας ως απαιτητικός διανομέας στην επιλογή φρέσκων και αποκλειστικών τυριών για τους πελάτες σας.
Από την ίδρυση της εταιρείας, παρέχουμε στους φορείς του κόσμου του τυριού, από τον αγρότη μέχρι τον βιομηχανικό όμιλο...
Οι υφασμένες ύλες, από φυσικές ή συνθετικές ίνες, κόβονται και ράβονται κατά παραγγελία, ανταγωνίζονται στη συγκεκριμένη χρήση που ζητά ο πελάτης.
Αποστράγγιση του τυριού μεταξύ της αποστράγγισης της δεξαμενής και της τοποθέτησης σε καλούπι
Ουρά από κυπρίνο που επιτρέπει ομοιόμορφη κατανομή του τυριού στον διανομέα
Μήκος και πλάτος προσαρμοσμένα στην τεχνολογία τυροκομίας
Χαλί από υφασμένο πολυεστέρα
Μεταβλητή ταχύτητα
Κάλυψη του χαλιού με πλευρική θύρα πρόσβασης για Καθαρισμό Εντός Θέσης (NEP)
Θέρμανση: 1800W, με βαλβίδα αποστράγγισης 1/4", πλαστικό, αποσυναρμολογούμενο για καθαρισμό; θερμοστάτης και πλαστικό καπάκι; Ø 35cm. Κατάλληλο για την παραγωγή τυριού από ωμό γάλα.
Στην Tomega, θα βρείτε όλο τον εξοπλισμό και τις προμήθειες που χρειάζεστε για να αξιοποιήσετε το γάλα.
Στη γκάμα του εξοπλισμού μας: παστεριωτές, αποβουτυρωτές, ψυκτικά, θερμαντήρες... ο εξοπλισμός σας κατά παραγγελία για να διαμορφώσετε το εργαστήριό σας.
Στις προμήθειες του καταστήματος: διάδρομοι γάλακτος, εργαστηριακός εξοπλισμός, δοχεία γάλακτος, μπουκάλια γάλακτος, γυάλινα περιτυλίγματα, ετικέτες...
Έχετε προβλήματα στη μεταποίηση; Το τελικό σας προϊόν δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών σας; Κανένα πρόβλημα, κάνοντας την αίτηση, θα λάβετε συμβουλές και πληροφορίες προσαρμοσμένες.
Συνθετικός ιστός τυριών για γέμισμα καλουπιών
Η υφή του ευνοεί την αποστράγγιση του γάλακτος και διευκολύνει την έξοδο του ορού γάλακτος.
Εμποδίζει επίσης την απόφραξη των οπών του καλουπιού, ευνοεί στη συνέχεια την ωρίμανση και τη συντήρηση του τυριού.
Διαστάσεις 35x40cm
80x70cm
100x100cm
120x120cm
ή μέγεθος κατά παραγγελία
Επαγγέλματα Γαλακτοκομεία – Τυροκομεία
Το VG Titans W65-L Textured Wheat Protein είναι ένα ξηρό, φυτικής προέλευσης προϊόν που προσφέρει υφή παρόμοια με αυτή του κρέατος κατά την ενυδάτωσή του. Φτιαγμένο από υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη σίτου και αλεύρι σίτου, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για τη δημιουργία μιας ποικιλίας φυτικών πιάτων. Τα μεγάλα κομμάτια του και η υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη το καθιστούν τέλειο συστατικό για μπιφτέκια, λουκάνικα και αλλαντικά, καθώς και προσθήκη σε προϊόντα κρέατος και πουλερικών. Με ρυθμό ενυδάτωσης 1:3 και προτεινόμενο χρόνο επαναϋδάτωσης 30 λεπτών, το VG Titans W65-L προσφέρει ευκολία και ευελιξία για γαστρονομικές δημιουργίες.
Αυτή η πρωτεΐνη σίτου με υφή δεν είναι μόνο μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, αλλά και ένα ευέλικτο συστατικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία εφαρμογών. Από σάλτσα μπολονέζ φυτικής προέλευσης μέχρι κιμά, το VG Titans W65-L προσφέρει μια πλούσια και ικανοποιητική υφή που ενισχύει οποιοδήποτε πιάτο. Συσκευασμένο σε σακούλα PE 6kg, είναι εύκολο να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί, καθιστώντας το πολύτιμη προσθήκη σε οποιαδήποτε κουζίνα που επιθυμεί να εξερευνήσει τα οφέλη της φυτικής μαγειρικής.
Ένα Cheese Bone είναι ένα μακράς διάρκειας, φυσικό μάσημα για σκύλους που παρασκευάζεται από σκληρυμένο τυρί, προσφέροντας ικανοποιητικές συνεδρίες μάσησης που αγαπούν οι σκύλοι. Γεμάτο με πρωτεΐνη και χωρίς τεχνητά συστατικά, είναι ιδανικό για σκύλους που μασούν πολύ και προάγει την οδοντική υγεία μειώνοντας την πλάκα και την πέτρα. Η πλούσια, τυρένια γεύση κρατά τους σκύλους απασχολημένους, κάνοντάς το μια εξαιρετική λιχουδιά για παρατεταμένες συνεδρίες μάσησης.
Ένας τύπος ζυμαρικού σε στρογγυλό σχήμα, μια λιχουδιά που συνδυάζει την κομψότητα της τρούφας, με το αναγνωρίσιμο άρωμά της, με τη στέρεα γεύση του pecorino (τυρί από κατσικίσιο γάλα), για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. "Πλούσιος" είναι ο πιο κατάλληλος όρος για να περιγράψει αυτό το ζυμαρικό με μια διαφορετική μορφή, στρογγυλή και ελαφρώς μεγαλύτερη από το κλασικό ζυμαρικό.
Το λουκάνικο κρέατος είναι ένα κλασικό πορτογαλικό λουκάνικο που έχει δημιουργήσει η Monte Safira με ακρίβεια και φροντίδα. Φτιαγμένο από τα καλύτερα εθνικά κρέατα, αυτό το λουκάνικο είναι καρυκευμένο με ένα μείγμα παραδοσιακών μπαχαρικών, προσφέροντας μια πλούσια και γευστική γεύση που είναι μοναδικά πορτογαλική. Η διαδικασία καπνίσματος με ξύλο φελλού προσθέτει μια διακριτική αρωματική νότα, κάνοντάς το αγαπημένο μεταξύ των λάτρεις των λουκάνικων.
Το λουκάνικο κρέατος της Monte Safira είναι ιδανικό για ψήσιμο, προσθήκη σε στιφάδο ή απόλαυση μόνο του. Οι πλούσιες γεύσεις και τα υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστούν μια ευέλικτη προσθήκη σε οποιοδήποτε γεύμα, προσφέροντας μια γεύση της Πορτογαλίας που είναι τόσο αυθεντική όσο και ικανοποιητική. Ζήστε την παράδοση και την ποιότητα των πορτογαλικών λουκάνικων με το λουκάνικο κρέατος της Monte Safira.
Head & Shoulders είναι μια δημοφιλής μάρκα για σαμπουάν και μαλακτικά κατά της πιτυρίδας. Είναι γνωστή για τη αποτελεσματική της φόρμουλα, η οποία βοηθά στην εξάλειψη της πιτυρίδας και στην πρόληψη της επανεμφάνισής της. Το προϊόν περιέχει δραστικά συστατικά όπως το Pyrithionzinc, το οποίο καταπολεμά τον μύκητα που προκαλεί την πιτυρίδα, ανακουφίζοντας έτσι από την κνησμό και την πιτυρίδα στο τριχωτό της κεφαλής.
Head & Shoulders προσφέρει επίσης μια σειρά από παραλλαγές για να καλύψει διαφορετικούς τύπους και προβλήματα μαλλιών, συμπεριλαμβανομένου του ξηρού τριχωτού, του λιπαρού τριχωτού και των ταλαιπωρημένων μαλλιών. Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως εμπιστεύονται τη μάρκα εδώ και πάνω από 50 χρόνια και συνιστάται από δερματολόγους λόγω της αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητάς της στη θεραπεία της πιτυρίδας.
Η γλυκιά γεύση της παντζαριού συνδυάζεται εδώ με τη φρεσκάδα του τυριού κατσίκας για να δημιουργήσει μια κρεμώδη ροζ κρέμα.
Όλες οι κονσέρβες μας παρασκευάζονται χειροποίητα στην Auvergne.
Αυτή η συνταγή προτιμά τις βραχείες αλυσίδες εφοδιασμού χάρη στη συνεργασία μας με τους τοπικούς παραγωγούς της Auvergne.
Διαστάσεις: 6,5cm(d)x6,5cm(h)
Καθαρό βάρος: 100g
Όγκος: 105ML
Βίδες με αυλακωτή κεφαλή M2 x 16mm από ανοξείδωτο χάλυβα A2 - DIN 84. Μια ευρεία γκάμα συνδετικών στοιχείων από ανοξείδωτο χάλυβα, συμπεριλαμβανομένων των βιδών με αυλακωτή κεφαλή από ανοξείδωτο χάλυβα DIN 84, διαθέσιμη σε οικονομική τιμή από την A2Z Fasteners.
Το μοντέλο ROCK 20 είναι μια ημι-αυτόματη μηχανή κοπής για σκληρά και ημι-σκληρά τυριά.
Επιτρέπει την κοπή του τυριού σε φέτες με προσαρμοσμένες διαστάσεις.
Το μοντέλο Rock 20 επιτρέπει την προσαρμογή τόσο του μεγέθους των κομματιών (π.χ. 700 γρ., 1-2-4 κιλά…), όσο και του τύπου κοπής. Διατίθενται τα εξής αξεσουάρ κατόπιν αιτήματος για την προσαρμογή της κοπής:
Λείο μαχαίρι: κατάλληλο για την κοπή σκληρών και ημι-σκληρών τυριών;
Κύλινδρος εξαγωγής καρδιάς: εργαλείο που επιτρέπει την εξαγωγή του κεντρικού μέρους της μορφής (γνωστό ως "καρδιά" και πωλείται ξεχωριστά) επιτυγχάνοντας κομμάτια ιδιαίτερα μικρών διαστάσεων (π.χ. 200-300-400 γρ…).
Συμβατό με τις μηχανές Bartoli Rock 13 και Rock 16
Διαστάσεις: 60x130x90
Υλικό: ανοξείδωτο ατσάλι
Τα βιολογικά ρεβίθια επιλέγονται με βάση πολύ υψηλά ποιοτικά πρότυπα για να προσφέρουν ένα γνήσιο και ελεγχόμενο προϊόν. Αυτοί οι σπόροι είναι εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, πλούσιοι σε πολλές θρεπτικές ουσίες: βιταμίνες A, B, C, E, K, ασβέστιο, σίδηρο, φώσφορο, μαγνήσιο, νάτριο, κάλιο και ψευδάργυρο. Τα ρεβίθια είναι χωρίς γλουτένη και μπορούν να ενσωματωθούν στη διατροφή των ατόμων με κοιλιοκάκη, αλλά λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς τους σε πρωτεΐνη, είναι επίσης κατάλληλα για όσους ακολουθούν μια υποθερμιδική χορτοφαγική ή vegan διατροφή. Πριν μαγειρέψετε τα βιολογικά ρεβίθια, είναι απαραίτητο να τα πλύνετε με τρεχούμενο νερό για να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες και στη συνέχεια να τα μουλιάσετε για 12 ώρες, ώστε να μαλακώσουν και να είναι έτοιμα για βράσιμο. Για τέλεια μαγειρική των ρεβιθιών απαιτούνται περίπου 45 λεπτά, αλλά μπορείτε να μειώσετε τους χρόνους προετοιμασίας αν επιλέξετε να τα καβουρδίσετε ή να τα μαγειρέψετε στον ατμό. Για να διατηρηθεί αναλλοίωτη η γεύση των ρεβιθιών, είναι σκόπιμο να τα αποθηκεύετε σε δροσερό και ξηρό μέρος.